top of page

WERKWIJZE

Je kunt kosteloos en zonder enige verplichting een ½ uur met mij boeken om helder te krijgen wat je nodig hebt en met welk programma of individuele coaching je het best geholpen kan worden. Ik luister graag naar je verhaal en bespreek verschillende mogelijkheden met je. Het eerste gesprek vindt online via zoom plaats. Als er een klik en wederzijdse vertrouwen is kunnen wij onze samenwerking afstemmen. Je kunt uiteraard ook direct een coaching sessie of een programma boeken. 


Ik werk online voor klanten over de hele wereld of op locatie (via Coachhuis) door heel Nederland. Voertaal is Nederlands of Engels. 

Rode baret
Congres

INDIVIDUELE  COACHING

Minder stress  Je authentieke zelf zijn

Voor wie? Voor volwassenen die een probleem willen overwinnen of zich willen ontwikkelen.

Enkele kenmerken van de aanpak: 

persoonlijke doelen als uitgangspunt voor de coaching

integratie van de technieken in het dagelijks leven 

bewustwording van stress/denk- en emotie-patronen

leren ongewenste patronen te doorbreken

plannen van gewenste uitkomsten

VOOR BEDRIJVEN OF GROEPEN

Duurzame verandering

Voor Wie? Kleine en grote bedrijven, Non-profit organisaties, stichtingen, zzp’ers en individuele business professionals van eigenaren, managers, coördinatoren tot werknemers. 


Ik geef trainingen op het gebied van welzijn en stress behandeling en op het gebied van duurzame verandering. Ik werk met de HeartMath en NeuroChangeSolution methodiek. Voorafgaand aan de training worden de doelen afgestemd ter ondersteuning van de missie en visie van de organisatie. Ik werk met jou en je team, hetzij collectief en/of als individuen, om meer leiderschap van jezelf en anderen op te bouwen en meer tevredenheid, samenwerking en betere prestaties te bevorderen. Door de toepassing van een dynamische combinatie van wetenschap, video’s en praktische opdrachten leer je hoe je je hersenen en je emotie in kunt zetten om gewenste resultaten te creëren. 

bottom of page