top of page

KOSTEN & TIPS

Ik begrijp het belang van rekening houden met de specifieke omstandigheden en behoeften van ieder persoon die bij mij komt aankloppen, zowel op het vlak van coaching als op het vlak van budgetmogelijkheden.

Wanneer je vastloopt in je werk of privéleven door werkdruk, stress of andere uitdagingen, kan coaching een goede manier zijn om daar weer uit te komen. Vraag aan je werkgever om gedeeltelijke of gehele kostenvergoeding voor een coaching traject. Bij veel bedrijven is dit mogelijk. Vraag mij naar tips. 

Een andere mogelijkheid om de kosten te verlagen is een programma te volgen in een kleine groep. Vraag naar de mogelijkheden. 


Onze diensten

Prijzen: Bookings

GESPECIALISEERDE SESSIES EN TARIEVEN

Verander je leven

€ 265,- VOOR 4 SESSIES

Persoonlijke coaching

Via Mindset Solutions bied ik mijn klanten de waardevolle begeleiding en ondersteuning die ze nodig hebben tegen de tarieven die passen binnen hun budget. Persoonlijke coaching is een goede optie voor iedereen, ongeacht of je voor de eerste keer samenwerkt met een Professionele coach of dit al geruime tijd doet. Boek je sessie vandaag en behaal de gewenste resultaten.

€ 875,- VOOR 7 SESSIES

Stress reducerend HeartMath programma

Het programma is ontwikkeld door HeartMath instituut om weer in balans te komen. Het is een eenvoudige en zeer krachtige methode. Je leert technieken om stress en emoties te regulieren in alle omstandigheden. De oefeningen zijn eenvoudig en ze zijn overal en altijd toepasbaar. Ook in het stressmoment zelf. 

Wij maken gebruik van HRV Bio-feedback apparatuur dat zichtbaar maakt wat er in je lijf gebeurt. 

Inclusief overzichtelijk werkboek en

Biofeedback apparaat € 229,-

€ 650,- VOOR 10 SESSIES

Biologie van Success

Biologie van Success is een van de meest populaire en succesvolle coaching programma's die ik momenteel aanbied. Het programma is gebaseerd op de kennis, ervaring en strategieën die ik gedurende vele jaren heb ontwikkeld. Ik maak gebruik van verschillende technieken, bijvoorbeeld HeartMath, Neuro coaching, visuele kaarten, NLP en pas deze toe naar je behoefte. Het meest belangrijke is om je de juiste handvaten aan te reiken om je doel te bereiken.

bottom of page