top of page
Bos

INNERLIJKE RUST & HELDER DENKEN

Ondersteuning die wel degelijk een verschil maakt

people holding heart.jpg

HEARTMATH COACHING

Meer veerkracht * Minder stress

Hartcoherentie, ook wel HeartMath, is een eenvoudige en effectieve methode die de negatieve effecten van stress reduceert. Het helpt je om zowel fysiek, als mentaal en emotioneel meer in balans te komen. Je leert zelf te reguleren en veerkrachtig te zijn, ongeacht de omstandigheden. Met HeartMath leer je je coherentie te verhogen. Zo zorg je zelf voor een diepgaande verschuiving die je helpt om situaties te benaderen met meer emotioneel evenwicht, compassie, helderheid en zelfvertrouwen.

Wat HeartMath uniek maakt, is dat je de technieken kunt oefenen met behulp van onze Heart Rate Variability (HRV) Coherence biofeedback-app en -sensor. Coherence Biofeedback geeft je realtime inzicht in je emotionele, mentale en fysieke toestand. Dit vergroot je zelfbewustzijn en helpt je bij het ontwikkelen van het vermogen om emoties, gedachten en gedragingen zelf te reguleren.

Het volgen van het volledige programma van 7 uur biedt een unieke combinatie van biofeedback apparatuur en leerprogramma's. Het programma wordt onder andere aanbevolen door Arbodienst.

Mind & heart.jpg

MINDSET COACHING

Haal het meeste uit je leven

Het leven voorziet ons van allerlei verrassingen en hoewel we de uitkomst niet voor elke situatie kunnen voorspellen, kunnen we wel controleren hoe we reageren op bepaalde situaties. In mijn coaching sessies leer je jezelf beter kennen en leer je hoe je je denken, voelen en je reacties kunt veranderen voor een betere uitkomst. Je leert je denkpatronen te herkennen zodat je meer grip krijgt op je leven. Je leert technieken om je bewuste keuzes makkelijker in je leven te implementeren. Deze coaching is ook geschikt voor individuele particulieren of zakelijke klanten en teams.  


Je kunt een losse coaching boeken, maar voor het beste resultaat kun je de interactieve NeurochangeSolutions training van 8-15 uur volgen waarbij jij, of je team optimaal gebruik kan maken van alle informatie en nazorg. Indien je een afspraak wil maken, stem ik graag eerst telefonisch de behoeften af.

Meditatie aan zee

INTUÏTIEF COACHING

Word de beste versie van je zelf

Ons leven in 21ste eeuw is veel drukker en gecompliceerder dan die van ons ouders en voorouders. We krijgen te veel informatie binnen, we werken hard en we moeten balanceren tussen familie, werk en ons sociale leven. Het is dan ook een stuk moeilijker onze weg te vinden in het moderne gedigitaliseerde leven. Afhankelijk van de doelen die je met deze coaching wil bereiken reik ik je de juiste hulpmiddelen en technieken aan om inzicht te krijgen in je motivatie en drijfveren. Je leert beter om te gaan met je energie en je emoties. Je kunt leren aan te haken op je intuïtie om beter door je leven te navigeren. Je werkt verder aan je zelfontwikkeling of aan je spirituele journey. Na een aantal sessies zul je merken dat je beter om kunt gaan met de problemen die je op je weg tegenkomt.


Je kunt een losse coaching sessie boeken of je kunt kiezen voor een traject coaching waarbij we aan een gewenste resultaten werken. Meestal duurt een dergelijk traject 6 tot 9 sessies. 

bottom of page