top of page
MIN.jpeg

OVER MIJ

Wanneer wij door externe omstandigheden of lichamelijke klachten op een breekpunt van ons leven staan, voelen wij dat er iets in ons leven moet veranderen. Soms zijn de tekenen wat subtieler en krijgen wij hints van ons lichaam, omdat wij dan lusteloos zijn of geen zin hebben in dagelijkse beslommeringen, of gedachten in ons hoofd blijven malen. Daardoor raken wij meer en meer gefrustreerd. Soms weten wij niet eens wat het is wat ons in de weg zit. Iets in ons leven is niet in orde of uit balans. Uit ervaring weet ik dat echte verandering altijd van binnenuit komt. Op een dergelijk breek moment in mijn leven heb ik zelf naar handvaten, boeken en methodieken gezocht die mij zouden kunnen helpen. 


Ik heb gezocht naar een optimum tussen persoonlijke ontwikkeling, ambitie en welzijn. Naar eenvoudige, begrijpelijke, goed onderbouwde methoden die ik in het dagelijkse leven zou kunnen toepassen. Gaandeweg ben ik in aanraking gekomen met onder andere het werk van Dr. Joe Dispenza en in het verlengde HeartMath instituut. Ik bezocht workshops, las de boeken en begon deze technieken in mijn leven te integreren. Na jaren ben ik overtuigd geraakt van de werking van deze technieken. Zodoende heb ik zelf een certificaat van corporate consulent van NeuroChangeSolution en HeartMath coach behaald. Ik heb mijn eigen stijl ontwikkeld gebaseerd op mijn ervaringen in mijn privéleven vol veranderingen, de ervaringen in de zakenwereld en het dagelijks uitproberen en toepassen van verschillende technieken.

   

Met veel passie ondersteun ik mensen tijdens hun persoonlijke transformatie die hulp nodig hebben bij stress of levensvragen. Mensen die vastzitten in hun denkpatronen of juist beter willen presteren en een betere balans in hun leven willen vinden.  

Ik combineer praktische neurowetenschap met hart-hersencoherentie en intuïtie om individuen en groepen te helpen hun uitdagingen en stress te overwinnen en veerkracht op te bouwen. Het inzicht in eigen denkpatronen, gevoelens en gewoontes helpt mensen een basis te vormen voor duurzame, positieve verandering. Van daaruit kunnen zij beginnen te bouwen aan de doelen en verandering die voor hen belangrijk zijn. Ik maak dagelijks gebruik van de technieken die ik heb geleerd en waardoor mijn leven meer in een flow terechtgekomen is.


Ik geef Workshops, Webinars en Coaching om zakelijke klanten te helpen meer betrokken, productiever en minder stressgevoelig te worden. 


Ik coach particuliere klanten die zich emotioneel, mentaal of spiritueel willen ontwikkelen, een uitdaging willen overwinnen of meer veerkrachtig willen worden.


Achtergrond: BBA Management & Coaching, Certificaat van NeuroChange Solutions, Certificaat van HeartMath coach, Certificaat van Oracle guide, 25 jaar ervaring in corporate, Financieel en Automotive branche eerst als Credit Analist en later senior Manager Operations en Risk.  

bottom of page