top of page

BEOORDELINGEN VAN KLANTEN

Sinds ik mijn zaak heb opgericht, help ik mijn klanten om efficiënte benaderingen te ontdekken voor het omgaan met uitdagingen in hun leven. Lees verder om te weten te komen wat klanten hebben geschreven over hun ervaringen met mijn coaching diensten en contacteer me vandaag nog indien je je eigen sessie wilt inplannen.

Dana heeft mij geholpen om op een simpele manier positiever te denken, betere beslissingen te nemen en mijn gevoelens beter te regulieren. Dat heeft mijn leven echt veranderd. Ik kan echt zeggen dat ik na haar sessies over Hart Math een gelukkiger mens ben. Ik raad het daarom ook iedereen aan.

Charlotte heeft individuele coaching traject gevolgd

Charlotte Silooy
Freelancer Illustrator

 Dana is een coach die volledige integriteit heeft en precies weet hoe een klantbehoefte te vervullen. Wanneer een klant klaar is om de volgende stap te maken is zij in staat de klant te helpen het inzicht te verkrijgen dat nodig is om dat volgende niveau te bereiken. Dana's coaching heeft mij geholpen om de basis goed te leggen, blokkades op te heffen en nuttige technieken te leren die ik kan toepassen om op het hart gebaseerde frequenties te ontgrendelen en de juiste positie in te nemen voor verdere groei.  

​Bernard heeft individuele

coaching traject gevolgd.

Bernard 
Lawyer 

Dana, Thank you so much for this journey. Now I know that instead of reacting to what I am physically experiencing , I can still choose my internal state of being . Thank you for teaching me these beautiful thoughts.

Elif has attended business workshop Change Your Min..Create New results 

Elif Apoydin
Manager IT

I am greatful for your undivided dedication/attention to show a possible way to make everybody's world a little bit better day by day. Thank you for that.

Erwin has attended NeuroChangeSolution workshop 

Erwin B.

bottom of page