top of page

BEOORDELINGEN VAN KLANTEN

Sinds ik mijn zaak heb opgericht, help ik mijn klanten om efficiënte benaderingen te ontdekken voor het omgaan met uitdagingen in hun leven. Lees verder om te weten te komen wat klanten hebben geschreven over hun ervaringen met mijn coaching diensten en contacteer me vandaag nog indien je je eigen sessie wilt inplannen.

Charlotte Silooy, Ontwerper

Dankzij Dana heb ik geleerd om op een eenvoudige manier positiever te denken, betere beslissingen te nemen en mijn emoties beter te reguleren. Het heeft praktisch mijn leven veranderd en ik kan oprecht zeggen dat ik na haar sessies over HartMath een gelukkiger mens ben geworden. Ik raad het daarom ook iedereen aan. 

Charlotte heeft individuele coaching traject gevolgd

Bernard, Jurist 

 Dana is een coach die volledige integriteit heeft en precies weet hoe een klantbehoefte te vervullen. Wanneer een klant klaar is om de volgende stap te maken is zij in staat de klant te helpen het inzicht te verkrijgen dat nodig is om dat volgende niveau te bereiken. Dana's coaching heeft mij geholpen om de basis goed te leggen, blokkades op te heffen en nuttige technieken te leren die ik kan toepassen om op het hart gebaseerde frequenties te ontgrendelen en de juiste positie in te nemen voor verdere groei.  

​Bernard heeft individuele

coaching traject gevolgd.

Marianne Baan

Super bedankt voor jouw fantastische workshop die ik als leerzaam, prettig en impactvol heb ervaren. Jouw enthousiasme heb ik ook als inspirerend ervaren. Sinds ik jouw workshop heb bijgewoond, doe ik minstens 3 keer per dag de hartademhaling, gevolgd door een dankbaarheidsaffirmatie. Het doet me enorm goed. 

Marianne heeft de workshop "De magie van het hart" gevolgd.

Elif Apoydin, IT Manager

Dana, Heel erg bedankt  voor deze innerlijke reis.  Nu weet ik dat ik in plaats van te reageren op wat ik fysiek ervaar nog steeds mijn interne gemoedstoestand kan kiezen. Bedankt voor je waardevolle lessen. 

Elif heeft de zakelijke  business workshop"Verander je mindset Creëer nieuwe resultaten"gevolgd .

Erwin B.

Ik ben dankbaar voor jouw onvoorwaardelijke toewijding en aandacht om nieuwe mogelijkheden te laten zien om ieders wereld elke dag een beetje beter te maken. Dankjewel daarvoor.
Erwin heeft NeuroChangeSolution workshop gevolgd

Inge 

Het leven is de laatste tijd erg moeilijk geweest. De technieken die je ons geleerd hebt, hebben me in balans gehouden. Sinds de workshop doe ik meditaties. Het helpt me om kalm te blijven, dingen anders te bekijken en ik heb geleerd om rustiger te worden en zaken vanuit een ander perspectief te zien. Ik ben me nu ook meer bewust van mijn gedachten, gevoelens en handelingen. Bovendien voel ik me vrolijker en gezonder.  Ik wil dit werk voortzetten, zowel voor mijn eigen welzijn als voor het welzijn van mijn studenten.
Post NeuroChangeSolution workshop  groep-coaching. 
bottom of page