top of page

BIOLOGIE VAN SUCCES

De kracht van mindset en emoties

Om een nieuwe manier van denken te creëren – een nieuwe mindset – moeten we nieuwe informatie leren.
Maar alleen nieuwe informatie leren is niet genoeg. Door op verschillende manieren te denken en te handelen, ontstaan er nieuwe keuzes die we misschien nog niet eerder onderkend hadden. Door deze nieuwe keuzes kunnen we vervolgens op nieuwe manieren handelen en ons gedrag aanpassen. Dit zorgt weer voor nieuwe ervaringen. En het eindproduct van elke ervaring is een emotie. Daarom moeten we, om blijvende verandering teweeg te brengen, onze emoties inzetten en nieuwe emoties verbinden met nieuwe ervaringen. Het resultaat? Door dit proces kunnen we een nieuwe toekomst binnenstappen.

Mind stream .jpg

VERANDER JE MINDSET VOOR SUCCESS

Haal het meeste uit je leven

Elk jaar investeren talloze organisaties over de hele wereld miljarden in nieuwe trainingen die niet het gewenste resultaat opleveren. Waarom? De belangrijkste reden is een misverstand over het creëren van duurzame verandering. Verandering vereist het veranderen van neurale paden in de hersenen. Door de neuroplastische aard van onze hersenen kunnen we effectief nieuwe manieren leren om te denken, handelen, voelen en in de wereld te zijn. 


Het NeuroChangeSolutions (NCS)-programma van Dr. Joe Dispenza is het resultaat van meer dan 25 jaar onderzoek naar hoe de hersenen en het lichaam werken en de impact die onze gedachten, overtuigingen, gewoonten, gedragingen en emoties hebben op ons professionele leven. Dit programma is geschikt voor zakelijke professionals, ondernemers, bedrijven, organisaties, kleine ondernemingen, scholen, ziekenhuizen, non-profitorganisaties of overheidsinstanties.

HART COHERENTIE EN ENERGIE MANAGEMENT

Ontdek je ware potentieel

Wil je graag meer uit je leven halen?  Deze programma combineer de kennis en technieken van HertMath en Neurowetenschap. Je leert hoe je je energie en emoties kunt regulieren en je mindset kunt veranderen voor een betere resultaat.  Je leert meer over de invloed van je denkpatronen en je leert hoe je he intuïtie kunt gebruiken. Mijn gespecialiseerde vakkennis begeleidt en inspireert je om meer van je persoonlijke en professionele doelen te bereiken. Neem vandaag nog contact op en neem je leven weer in eigen handen met mijn coaching hulpmiddelen en technieken.

Workshop
Heart frequency_edited.jpg

WERKEN AAN VEERKRACHT

Meer veerkracht * Minder stress

Hoe kun je ontspannen en opgeladen een nieuwe dag beginnen? Leer hoe je je emoties en je energie kunt regulieren en je beter kunt voelen en functioneren. Het programma is ontwikkeld door HertMath instituut om weer in balans te komen. Het is een eenvoudige en zeer krachtige methode. Deze methode is gebaseerd op de wetenschappelijke inzichten over hoe hart en hersenen samenwerken en hoe je hier invloed op kunt uitoefenen om je te ontspannen en vitaal te voelen in alle omstandigheden. De kracht ligt in de combinatie van eenvoud en effect. Met weinig tijdsinspanning werk je aan meer balans en vreugde in je leven.

Trainingen: Diensten
bottom of page