top of page

NEUROCHANGESOLUTIONS HEARTMATH TRAINING

Ontdek de kracht van emoties

Wetenschappers hebben ontdekt dat het hart en het brein met elkaar in verbinding staan en dat een gelijkmatig, vloeiend, regelmatig hartritme het makkelijker maakt helder te denken en verstandige besluiten te nemen. Dit noemen wij hartcoherentie. Door hartcoherentie te leren, leer je beter te functioneren en emotioneel stabieler te zijn.


Deze workshop combineert de kennis en praktische oefeningen van HeartMath en Neurowetenschap. Je leert technieken om stress te transformeren en om meer ontspannen en gezonder in het leven te staan en je emoties te reguleren. Je leert je emoties (h)erkennen bij zowel jezelf als bij anderen en in te zetten als instrument voor persoonlijke en organisatorische verandering. Je leert helderder te denken, beter te communiceren en beter met je energie om te gaan. Daarnaast biedt de training je veel inzichten en ervaringen om jouw mentale en emotionele veerkracht te vergroten en creatiever en gelukkiger te leven. 


Het programma is tot stand gekomen door samenwerking van Neurochangesolution van Dr. Joe Dispenza en HeartMath instituut. De duur van de workshop is 8 uur en kan in overleg één of meerdere dagen geboekt worden.


De workshop vindt online, of face to face op locatie plaats. Deze workshop is te boeken als vervolg van Verander je gedachten..Creëer nieuwe resultaten training en is gezien als verdieping van de geleerde materie. 

Brain cells.jpg

NEUROCHANGESOLUTIONS  & HEARTMATH

bottom of page