top of page
Mind synergie.jpg

VERANDER JE GEDACHTEN
CREËER NIEUWE RESULTATEN

Creëer een nieuw mindset voor success

Wat zijn je professionele uitdagingen vandaag? Is het omzet, ontevredenheid van medewerkers of klanten of je ziet je het bos door de bomen niet meer?

Het NeuroChangeSolutions (NCS)-programma van Dr. Joe Dispenza is het resultaat van meer dan 25 jaar onderzoek naar hoe de hersenen en het lichaam werken en de impact die onze gedachten, overtuigingen, gewoonten, gedragingen en emoties hebben op ons professionele leven. 

Dit programma is geschikt voor zakelijke professionals, ondernemers, bedrijven, organisaties, kleine ondernemingen, scholen, ziekenhuizen, non-profitorganisaties of overheidsinstanties.

Elk jaar investeren talloze organisaties over de hele wereld miljarden in nieuwe trainingen die niet het gewenste resultaat opleveren. Waarom? De belangrijkste reden is een misverstand over het creëren van duurzame verandering. Verandering vereist het veranderen van neurale paden in de hersenen. Door de neuroplastische aard van onze hersenen kunnen we effectief nieuwe manieren leren om te denken, handelen, voelen en in de wereld te zijn. Om een ​​nieuwe manier van denken te creëren – een nieuwe mindset – moeten we nieuwe informatie leren. Maar alleen nieuwe informatie leren is niet genoeg. Door op verschillende manieren te denken en te handelen, ontstaan ​​er nieuwe keuzes die we misschien nog niet eerder onderkend hadden. Door deze nieuwe keuzes kunnen we vervolgens op nieuwe manieren handelen en ons gedrag aanpassen. Dit zorgt weer voor nieuwe ervaringen. En het eindproduct van elke ervaring is een emotie. Daarom moeten we, om blijvende verandering teweeg te brengen, onze emoties inzetten en nieuwe emoties verbinden met nieuwe ervaringen. Het resultaat? Door dit proces kunnen we een nieuwe toekomst binnenstappen.

Mijn doel is om de neurowetenschap van persoonlijke verandering naar jou, je team of organisatie te brengen.

Door de toepassing van een dynamische combinatie van wetenschap, video’s en praktische opdrachten leer je hoe je je hersenen in kunt zetten om gewenste resultaten te creëren. Het werkmateriaal is ontwikkeld en geschikt om teams en/of individuen te trainen. Er is een mogelijkheid om nazorg te verlenen middels coaching.

Wat leer je in de workshop:

 - hoe je heldere intenties voor jezelf en of je organisatie geformuleerd kunnen worden 

- een nieuw model voor persoonlijke duurzame verandering gebaseerd op neurowetenschap 

- het verschil begrijpen tussen overleven (stress) en leven in creatie

- wat stress is en hoe het te verminderen 

- hoe het brein werkt en waarom dit van belang is voor duurzame verandering

-  processen, modellen en hulpmiddelen voor verandering

- hoe je je volledige creatieve potentieel kunt benutten en hoe dit te uiten

- hoe je energie kunt vrijmaken en een leven kunt creëren waar je echt van houdt.

Het programma omvat 8-15 uur workshop verdeeld over 2 of in overleg over meerdere dagen. Daaropvolgend vindt een groep of individueel coaching traject plaats, afhankelijk van een vooraf afgestemde afspraak. Coaching sessies vinden in overleg online, of op locatie plaats.

Een coaching traject van een aantal weken is aanbevolen om de geleerde materie in praktijk te gebruiken. Verandering kost immers tijd.  

De ware kracht van dit programma zit in de 60-daagse reis die volgt op de initiële training, aangezien we te maken hebben met individuele gedragsveranderingen en persoonlijke transformatie die niet van de ene op de andere dag zullen plaatsvinden. Het 'huiswerk' is zelf reflecterend van aard en kost niet veel tijd, maar vereist wel consistentie. Het vergemakkelijkt het eerste bewustzijn van reacties, gewoonten en gedragingen om vervolgens in staat te zijn de tools en praktijken die je tijdens de training leert praktisch toe te passen. Vandaar de behoefte aan een even consistente wekelijkse resultaatgerichte coaching bij mij.

Ervaring van een van de Neurochangesolutions klanten: 

“I am thoroughly satisfied with the outcome of the workshop to help my team create our new future. In a 60 day post workshop follow up survey, 100% of my team confirmed they have been able to apply what they learned in their work. I know that the workshop and the impact it had on the team has been a factor in getting our team on track and focused to deliver against our vision and strategy.

The facilitator’s dedication to applying our real life situation into the content was outstanding. I will recommend this to peers and colleagues.”

– Cisco EMEAR Sales Enablement Team, Manager, Operations

bottom of page