top of page

vr 07 jul

|

Utrecht

De Magie van het Hart

Ontdek de magie van je eigen hart en jouw hartintelligentie en neem de regie over je leven terug. Leer een van de snelste methoden om in balans te komen. Ervaar de kracht van HeartMath-coherentie en intuïtie!

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
De Magie van het Hart
De Magie van het Hart

Tijd en locatie

07 jul 13:00 – 17:00 CEST

Utrecht, Rijksstraatweg 20, 3545 NA Utrecht, Nederland

Gasten

Over het evenement

Ben je op zoek naar manieren om meer innerlijke rust, emotionele balans en veerkracht te vinden in je dagelijks leven? Onze HeartMath workshop biedt de perfecte combinatie van technieken om je te helpen dit te bereiken! Leer hoe je jouw hartcoherentie kunt verbeteren om stress te verminderen, en ontdek hoe je jouw intuïtie kunt gebruiken om beter in contact te komen met je innerlijke wijsheid en kracht. Met deze krachtige combinatie van HeartMath en intuïtie technieken, kun je de controle terugnemen over je leven en elke uitdaging aangaan met meer vertrouwen en veerkracht. Schrijf je nu in voor onze workshop en ontdek de kracht van coherentie en intuïtie! 

Inclusief HRV en coherentie meting. Deze metingen kunnen ons bewust maken van onze lichamelijke en emotionele reacties en ons helpen om onze gezondheid en welzijn te verbeteren.

Tickets

Prijs

Aantal

Totaal

 • Single ticket

  € 100,00

  +€ 21,00 BTW

  € 100,00

  +€ 21,00 BTW

  0

  € 0,00

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page